Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Skiservice Noord Brabant SKIVERHUUR

Privacy Policy / Privacy bescherming

Door het invoeren van persoonlijke gegevens op de Skiservice Noord Brabant website, ga je er mee akkoord dat deze persoonlijke gegevens worden opgeslagen in één of meer databases. Skiservice Noord Brabant respecteert jouw privacy en zal er voor zorgen dat jouw persoonlijke gegevens zoals opgenomen in de Skiservice Noord Brabant databases zorgvuldig worden behandeld. De systemen en programma`s waarmee je persoonsgegevens worden verwerkt en opgeslagen, zijn beveiligd volgens de huidige technologische stand. Op verzoek kunnen de betreffende gegevens eventueel worden verwijderd. De Skiservice Noord Brabant website zal de door jouw aangeleverde persoonlijke gegevens alleen zelf gebruiken voor haar commerciële doeleinden en niet aan andere bedrijven ter beschikking stellen. Statistische informatie en andere onpersoonlijke gegevens over de Skiservice Noord Brabant website en haar bezoekers kunnen wel aan derden ter beschikking worden gesteld.
Om Skiservice Noord Brabant in staat te stellen haar website op jouw persoonlijke situatie toe te spitsen, wordt door de Skiservice Noord Brabant website gebruik gemaakt van zogenaamde “cookies”, kleine stukjes informatie die op de harde schijf achterblijven.

Verstrekte informatie

Door informatie aan Skiservice Noord Brabant te verstrekken stem je ermee in dat Skiservice Noord Brabant deze informatie en deze materialen mogen gebruiken en staat je ervoor in dat gebruik door Skiservice Noord Brabant geen inbreuk oplevert op de rechten van derden. Op gedeelten van de Skiservice Noord Brabant website die informatie bevatten die door andere gebruikers van de site is vermeld, hebben wij geen controle. Skiservice Noord Brabant aanvaardt geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke informatie. Skiservice Noord Brabant behoudt zich het recht voor dergelijke informatie zonder voorafgaande mededeling op elk door Skiservice Noord Brabant gewenst moment naar ons eigen goeddunken te redigeren of van de site te verwijderen.

Leveringsvoorwaarden

Skiservice Noord Brabant – Retourneren
Wij zijn per e-mail en telefonisch bereikbaar:
E-mail: info@skiservice-nb.nl
Telefoon: +31 (0)6 – 21992359

Retourneren

Is uw bestelling niet geheel naar wens? Of is het toch niet datgene wat u ervan verwacht had? Dan kunt u de bestelling natuurlijk altijd retourneren en gebruik maken van uw herroepingsrecht. U kunt het product natuurlijk ook ruilen. Retourneren of ruilen kan binnen 14 dagen na ontvangst van uw aankoop zonder opgave van reden. We stellen het echter zeer op prijs als u ook aangeeft waarom u gebruik wilt maken van het retourrecht.
U moet dus binnen die 14 dagen aangeven als u van de koop wilt afzien (herroepen). Nadat u dit heeft aangegeven, heeft u nog 14 dagen om het product terug te sturen.
U kunt uw bestelling retourneren of ruilen als aan de volgende voorwaarden is voldaan:
Retourneren of ruilen kan binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. Wij hanteren een termijn van 14 dagen als zichttermijn, die in gaat op de dag dat je de bestelling (producten) ontvangt en eindigt 14 dagen daarna.
Producten met elke andere afwijking van het aan u geleverde, kunnen niet worden geretourneerd (incl. boekjes, labels, opbergbox, geschenkverpakking, hoesjes, opbergbox verpakking, etc.).
De doos mag opengemaakt worden om het product te bekijken. Labels, stickers, kaartjes & beschermfolie mogen niet verwijderd worden.